X

Trainingen van FoodCampus

Hieronder vindt u ons aanbod aan opleidingen voor de voedingsindustrie. Bij FoodCampus streven we continu naar verbetering van onze trainingen. Door evaluatie met onze cursisten en opdrachtgevers is ons lesaanbod steeds up-to-date afgestemd aan de behoefte van de praktijk.

Buiten ons trainingscentrum in Kaatsheuvel, verzorgt FoodCampus ook incompany en/of maatwerk-trainingen. Hierbij wordt, in overleg met de opdrachtgever, een standaardtraining geheel aan de wensen en behoeften aangepast en verzorgd bij u op locatie.

Professionals in Food

Trainingen afgestemd op de behoeften van professionals in de kwaliteitszorg.

Validatie en verificatie

Datum: 02-07-2019

HACCP teamleider ADVANCED

Datum: 27-06-2019

Allergenenbeheersing met VITAL

Datum: 24-06-2019
Leer hoe risicobeoordeling van allergenen uitgevoerd kunnen worden tijdens de training Allergenenbeheersing met Vital 2. Deze training leer u wanneer er een waarschuwing op het etiket moet worden geplaatst.

Preventive Controls Qualified Individual

Datum: 21-05-2019
Preventive Controls Qualified Individual For Human Food. Exporteert u naar de Verenigde Staten? Dan dient u te voldoen aan de door de Food & Drug Administration (FDA) opgestelde regelgeving van de FSMA. Waarom? De Food Safety Modernization Act (FSMA) is […]

QA Online – QA Base


De training leert hoe van elk kwaliteitssysteem de kern van kwaliteitswerkzaamheden in één overzicht geraadpleegd kunnen worden in QA Base van QA Online.

QA-Online – Gevarenidentificatie en Risicoanalyse grondstoffen


Training QA-Online - Module Gevarenidentificatie en Risicoanalyse grondstoffen. Actuele en real-time borging van uw grondstofgevaren met handige online tool

Interne Audit Pro

Datum: 20-06-2019
Training waarmee de interne audits efficiënter gemaakt kunnen worden, waardoor zowel compliance als bedrijfsprestaties verbeterd worden.

Interne Audit Basis

Datum: 05-06-2019
Training met als doel leren op effectieve wijze, middels interne audits, relevante informatie te verzamelen over de werking van het kwaliteitssysteem.

RiskPlaza Grondstoffen

Datum: 03-06-2019
Riskplaza is een online database die de voedingsindustrie in staat om grondstofgevaren te identificeren en deze te gebruiken in de gevarenanalyses zoals bedoeld in de HACCP-normering. Indien u de Riskplaza Audit+ criteria wilt naleven en dit aantoonbaar wilt maken voor uw klanten, […]

HACCP-TEAMLEDEN BASIS


Het HACCP-team is het hart van het kwaliteitssysteem. De leden van het HACCP-team zetten gezamenlijk de gevarenanalyse op en bepalen hoe het kwaliteitssysteem wordt vormgegeven. Een goede samenwerking en de juiste kennis binnen uw HACCP-team is onontbeerlijk om een kwaliteitssysteem […]

LEVERANCIERSAUDIT


Training in het auditen van uw leveranciers, goede basis voor borging bij inkoop en specificatiebeheer.

Gevarenanalyse Grondstoffen en Processen

Datum: 30-05-2019
Maak kennis met de verschillende werkwijzen voor beheersen van gevaren in grondstoffen en processen. Daarnaast leert u hoe een gevarenanalyse op te zetten.

Etiketteren van Levensmiddelen


In de training Etiketteren van Levensmiddelen leert u op zelfstandige wijze etiketten en productinformatie op te stellen of te beoordelen.

Toegepaste Microbiologie voor Foodmanagers

Datum: 11-06-2019
Kennismaking met microbiologie, informatie over eigenschappen en beheersing van de meest voorkomende micro-organismen in de levensmiddelen-productieomgeving.

Combineer telkens 3 FoodCampus trainingen en
‘become an expert’!