INCOMPANY TRAININGEN

 

incompany

De trainingen van FoodCampus kunnen op basis van inschrijving gevolgd worden of bij 3 of meer personen van een bedrijf is het mogelijk de training incompany plaats te laten vinden. Dit houd in dat de training in uw eigen bedrijf plaatsvindt.

Als de training incompany gegeven wordt kan de trainer meer focus leggen op de bedrijfssituatie en hierop inspelen. Door de herkenbaarheid van de situaties en de specifieke benadering van de trainer, ontstaat er meer draagvlak en oplossingsgericht denken bij de cursisten. De kennis die tijdens de training wordt opgedaan is daardoor later ook makkelijker toe te passen in de praktijk.

Maatwerk

Ieder bedrijf is uniek en kent specifieke uitdagingen dat het vaak effectiever is om ‘standaardtrainingen’ aan te passen aan uw wensen en behoeften.

Bij een incompany training heeft u de mogelijkheid uw wensen te bespreken zodat het thema van de standaardtraining op uw bedrijfssituatie  aangepast wordt. Daarnaast is het ook mogelijk om, samen met een trainer van FoodCampus,  een compleet nieuwe training voor u samen te laten stellen.

De geringe meerkosten van dit maatwerk leiden tot enorme verbeteringen en efficiëntie in uw organisatie en uiteindelijk dus tot besparingen.

Maatwerk trainingen Foodcampus

Voordelen van Incompany- en maatwerk-trainingen

  • Focus op eigen bedrijfssituatie
  • Training wordt bij u op locatie gegeven
  • Cursist heeft meer betrokkenheid bij de training
  • Training sluiten aan bij de werkzaamheden van het bedrijf
  • Opgedane kennis is later makkelijker toe te passen in de praktijk
  • Training is meer efficient en leidt tot verbetering

Meer weten of de Incompany of maatwerk mogelijkheden?