X

Praktisch Leidinggeven voor startende Managers

Leidinggeven is een vak apart. Om uw medewerkers goed te kunnen begeleiden en sturen hebt u een scala aan vaardigheden nodig. In eerste instantie is leidinggeven het verbeteren van de motivatie van uw medewerkers om hen tot betere prestaties aan te moedigen. Uw stijl moet variëren van regelend tot coachend en van probleemoplossend tot het voorzien en voorkomen van ongeregeldheden. Om deze vaardigheden te ontwikkelen krijgt u in de training ‘Praktisch Leidinggeven voor Startende Managers’ een flink aantal praktisch toepasbare handvatten aangereikt.

Doel

Na afloop van deze training bent u bekend met verschillende stijlen van leidinggeven. U kunt de persoonlijkheden van uw medewerkers beter inschatten en hierop inspelen. Uw vaardigheden op het gebied van motiveren en delegeren zijn verbeterd. U ontwikkelt uw sociale en communicatieve vaardigheden verder.

Inhoud

  • Verschillende stijlen van leidinggeven
  • Persoonlijke motivatie van uw medewerkers
  • Motiveren van en delegeren aan uw medewerkers

Ochtendprogramma

Behandeling theorie en tussendoor diverse oefeningen.

Middagprogramma

Verder uitwerken van de verschillende aangeleerde technieken, rollenspellen en aandacht voor praktijkvraagstukken waar de deelnemers tegenaan lopen. Uw praktijkvraagstukken graag 1 week voor aanvang van de training aangeven bij de trainer door deze te beschrijven en te mailen naar FoodCampus@ktba.com.

Inschrijven