Onze Professionals in Food trainingen

Professionals in Food zijn mensen met passie voor hun werk. Professionals die zelfverzekerd op weg gaan om de kwaliteit van hun producten te garanderen en te beschermen. Daag jezelf uit en verbreed je kennis op het gebied van bijvoorbeeld interne auditing, gevarenanalyses, etikettering en allergenen.

Validatie en verificatie

Datum: 02-07-2019

HACCP teamleider ADVANCED

Datum: 27-06-2019

Allergenenbeheersing met VITAL

Datum: 24-06-2019
Leer hoe risicobeoordeling van allergenen uitgevoerd kunnen worden tijdens de training Allergenenbeheersing met Vital 2. Deze training leer u wanneer er een waarschuwing op het etiket moet worden geplaatst.

Preventive Controls Qualified Individual

Datum: 21-05-2019
Training Preventive Controls Qualified PersonPreventive Controls Qualified Individual For Human Food. Exporteert u naar de Verenigde Staten? Dan dient u te voldoen aan de door de Food & Drug Administration (FDA) opgestelde regelgeving van de FSMA. Waarom? De Food Safety Modernization Act (FSMA) is […]

QA Online – QA Base


Training QA Online -QA BaseDe training leert hoe van elk kwaliteitssysteem de kern van kwaliteitswerkzaamheden in één overzicht geraadpleegd kunnen worden in QA Base van QA Online.

QA-Online – Gevarenidentificatie en Risicoanalyse grondstoffen


FoodCampus training QA OnlineTraining QA-Online - Module Gevarenidentificatie en Risicoanalyse grondstoffen. Actuele en real-time borging van uw grondstofgevaren met handige online tool

Interne Audit Pro

Datum: 20-06-2019
Training Interne Auditor ProTraining waarmee de interne audits efficiënter gemaakt kunnen worden, waardoor zowel compliance als bedrijfsprestaties verbeterd worden.

Interne Audit Basis

Datum: 05-06-2019
Training Interne Audit BasisTraining met als doel leren op effectieve wijze, middels interne audits, relevante informatie te verzamelen over de werking van het kwaliteitssysteem.

RiskPlaza Grondstoffen

Datum: 03-06-2019
KTBA Training Riskplaza Database gebruikRiskplaza is een online database die de voedingsindustrie in staat om grondstofgevaren te identificeren en deze te gebruiken in de gevarenanalyses zoals bedoeld in de HACCP-normering. Indien u de Riskplaza Audit+ criteria wilt naleven en dit aantoonbaar wilt maken voor uw klanten, […]

HACCP-TEAMLEDEN BASIS


KTBA Training HACCP teamledenHet HACCP-team is het hart van het kwaliteitssysteem. De leden van het HACCP-team zetten gezamenlijk de gevarenanalyse op en bepalen hoe het kwaliteitssysteem wordt vormgegeven. Een goede samenwerking en de juiste kennis binnen uw HACCP-team is onontbeerlijk om een kwaliteitssysteem […]

LEVERANCIERSAUDIT


KTBA Training Leveranciers AuditTraining in het auditen van uw leveranciers, goede basis voor borging bij inkoop en specificatiebeheer.

Gevarenanalyse Grondstoffen en Processen

Datum: 30-05-2019
Training Gevarenanalyse Grondstoffen en ProcessenMaak kennis met de verschillende werkwijzen voor beheersen van gevaren in grondstoffen en processen. Daarnaast leert u hoe een gevarenanalyse op te zetten.

Etiketteren van Levensmiddelen


In de training Etiketteren van Levensmiddelen leert u op zelfstandige wijze etiketten en productinformatie op te stellen of te beoordelen.

Toegepaste Microbiologie voor Foodmanagers

Datum: 11-06-2019
KTBA Training toegepaste microbiologieKennismaking met microbiologie, informatie over eigenschappen en beheersing van de meest voorkomende micro-organismen in de levensmiddelen-productieomgeving.